ARAD Free Tours pe două roți: Tur gratuit al Aradului Vechi, pe biciclete

  de Special Arad | 7 iulie 2017, 4:09 PM | Strada

  0

  Cu un an în urmă, voluntarii Arad Free Tours au organizat primul tur ghidat al Aradului pe biciclete. Participanții au descoperit frumusețea și istoria unor clădiri din centrul orașului, pe lângă care treceau zilnic. De asemenea, au aflat lucruri noi despre cele mai importante obiective turistice de pe Bulevardul Revoluției.

  Anul acesta urmează partea a 2-a a turului: Orașul Vechi. Traseul va cuprinde toate obiectivele turistice, mai mult sau mai puțin cunoscute, din zona Primărie – Boul Roșu – Biserica Sârbească – Parcul Reconcilierii: biserici aparținând tuturor cultelor religioase, clădiri administrative, case de raport, școli, parcuri sau statui. La fiecare obiectiv turistic se va face un popas, pentru a-l putea admira și a-i asculta povestea.
  Cine hotărăște să ni se alăture, printre multe alte surprize, va afla:
  – cum a luat naștere Aradul
  – unde a fost prima cetate
  – care sunt cele mai vechi clădiri
  – importanța strategică a urbei noastre pentru Imperiul Austro-Ungar

  – câte minorități au conviețuit și cum și-a lăsat fiecare grup etnic „amprenta” în spațiul arădean

  Astfel, evenimentul Arad Free Tours pe două roți este atât o plimbare plăcută de duminică prin oraș, cât și o incursiune în istorie. Invităm toți doritorii să ni se alăture duminică, 9 iulie, la ora 17.00 în fața Primăriei! Evident, pe două (sau mai multe) roți.

  Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați:

  – accesând pagina de Facebook a evenimentului: Arad Free Tours Pe Două Roți

  – telefon: 0720629684 (Marta Felfoldi)

  – e-mail: marta.felfoldi91@gmail.com

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad