Presa anunță că un medic din Timișoara s-a infectat cu Covid-19 la Arad, în Spitalul Județean, dar la noi, susțin autoritățile, totul e „roz”

  de Special Arad | 31 martie 2020, 12:02 PM | Coronavirus | Regional

  1

  (foto: iDevice.ro)

  Un medic de la Spitalul Județean Timișoara a fost confirmat ca fiind infectat cu coronavirus, ieri, în urma testării, informează pressalert.ro.

  Acesta lucrează la secția de gastro-enterologie a spitalului și în urmă cu două săptămâni a fost la Spitalul Județean din Arad, care a devenit un adevărat focar pentru răspândirea coronavirusului, pentru a consulta. După ce s-a întors a fost printre cadrele medicale care au fost trimise să stea acasă. La apariția primelor semne ale bolii s-a decis testarea acestuia, fiind confirmat ca pozitiv.

  A fost transferat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. Acesta este cel de al doilea caz confirmat la Spitalul Județean Timișoara după cel al unei asistente de la UPU.

  Sursa: PressAlert

  Citește și Repetenți și corigenți. Directorul DSP Arad nu știe diferența dintre bacterii și viruși, iar directorul medical al Spitalului Județean nu știe nimic

   

  Citește și Filmul conferinței de presă a membrilor celulei de criză, în Arad. Așadar, urmăriți-i pe domnii Domșa, Cionca, Onel și Cătană! | Video

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.