Imagini video înfiorătoare cu prăbușirea telecabinei din Italia! Un copil de 5 ani, salvat de îmbrățișarea tatălui, singurul supraviețuitor

  de - | 17 June 2021, 11:58 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  (foto: captură video TG3 / Twitter)

  Imaginile arată exact momentul în care telecabina se prăbuşeşete.

  14 oameni au murit în accidentul de pe malul lacului Maggiore, în staţiunea Stresa. Momentul tragediei a fost înregistrat de camerele de supraveghere şi au devenit publice după ce canalul de televiziune italian TG3 le-a difuzat miercuri, 16 iunie.

  În telecabina care a plecat în ziua de 23 mai, la ora 12.10, către vârful Mottarone, se aflau 15 persoane. Un copil de 5 ani este singurul supravieţuitor al tragediei. El a fost externat din spital şi va fi crescut de o mătuşă.

  Mama, tatăl şi frăţiorul lui de doi ani au murit în accident. În imaginile difuzate de TG3, surprinse de camerele de supraveghere, se vede telecabina care ajunge la locul de debarcare.

  Chiar în momentul în care operatorul se pregăteşte să deschidă uşile, telecabina se desprinde şi coboară cu viteză pe cabluri. Apoi, aceleaşi imagini surprind momentul când aceasta se loveşte de un pilon şi cade în gol.

  Primele ipoteze ale anchetatorilor italieni au dus către varianta ruperii unui cablu care a provocat accidentul. totodată, nici frâna de urgenţă a telecabinei nu ar fi funcţionat.

  Trei bărbaţi – proprietarul companiei de telecabine, un angajat şi un inginer care se ocupau de întreţinere – au fost arestaţi iniţial, fiind acuzaţi de omor involuntar şi neglijenţă. Un judecător italian a stabilit însă că ei pot fi cercetaţi în stare de libertate.

  Citeste mai mult: adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.