O lună de zile. Atât au rezistat coșurile de baschet de pe Moise

  de Mihai Todoca | 25 April 2023, 3:11 PM | Știri Arad | Strada

  10

  Nu mai puțin de 5,5 milioane de lei a băgat primăria Arad în terenul de la „Moise”. În articolele precedente am menționat problemele pe care terenul le prezenta, de la depășirea termenului cu câteva luni la montarea stâlpilor care susțin panourile de baschet în teren.

  Cei care au fost deja pe terenul de baschet ne-au spus că inelele de la coșurile de baschet au cedat deja, iar plasa (potrivită și destinată pentru interior) e ruptă. Atât a rezistat investiția. O lună. A trecut o lună de zile de când primarul, înarmat cu un ciocan, a spart lacătul de pe poartă și a deschis porțile. Sigur, se poate spune că și cei care se duc și joacă baschet pe terenul Colegiului Național „Moise Nicoară” nu sunt foarte grijulii cu ele. Se poate spune asta, însă nu credem că ele au fost destinate doar copiiilor de clasa a IV-a.

  Până una, alta, ne aducem aminte de panourile vechi de baschet care au rezistat timpului fără prea mari intervenții și cu un grad de uzură destul de ridicat.

  În acest caz, nu arătăm cu degetul pe nimeni, spunem doar că este de neacceptat ca după o lună de la intervenția primarului cu ciocanul, coșurile de baschet să cedeze deja. Și mai spunem că suntem sătui.

  Vezi aici toată seria de articole Special Arad prin care am urmărit desfășurarea lucrărilor la terenul de sport de la Moise Nicoară: Cu un ochi pe Moise / Archives • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Poluția locală ce păzește?
   Deci, poluția locală poate supraveghea video tomberoanele de gunoi ake unei furme private, retim, da’ nu poate verifica investitiile primăriei care sunt din banii contribuabililor!?
   Ori este ceva greșit in atribuțiunile poluției locale, ori cei care vrem o țară ca afara, avem o realitate si percepție deformata.

   +9 voturi
   +1
   -1
  2. Fara suparare, am vazut umanoizii aia de prunci cum trageau ca inaptii de plase fara logica unui joc civiliza. Sa fim seriosi, poate si materialele necesita imbunatatiri, dar aradeanul civilizat trebuie civlizat trebuie sa priceapa ca nu e in Bronx in za hood iar parintii sa ofere educatie plozilor. Era clar ca se da vina pe investitie in loc de lipsa totala de civilizatie a unora…clasic aradean!

   +19 voturi
   +1
   -1
  3. Au rezistat atat de mult ?? Pai e de mirare,aradenii sunt civilizati,in special ceicare joaca baschet.Si daca ar fi sa ne luam dupa parerea unora,si producatorii de autoturisme sunt vinovati ca ele nu rezista socurilor cand trec prin gropile comunei Arad.

   +6 voturi
   +1
   -1
  4. Inelele nu se rup daca arunci la cos. Probabil s-a tras de ele. Cum nici plasele de la cos nu se rup singure. Sambata au fost la masa de ping-pong, s-a baut dintr-o sticla de Fanta si au lasat-o pe masa desi cosurile sunt la cativa metri. Civilizatie nu gluma.

   +7 voturi
   +1
   -1
  5. Mda, cam la fel e si cu balansoarele si celelalte echipamente de joacă din Parcul Copiilor:
   – cele vechi, hidoase, din fier-beton vobsit grosolan, au rezistat zeci de ani (deși, chiar și la alea mai trebuia dată câte-o sudură, datorită Oamenilor Grotei, care-o foloseau, dar se rezolva ușor, repede și ieftin).
   Acum , de când s-au schimbat cu modernismele astea noi, eco, frumoase, dar total nepotrivite pt „vitele-umane” și plozii lor NEEDUCAȚI, se aruncă anual mii de euro pt recondiționarea lor…😡
   Și, oare, din banii cui…?!
   .
   Păi, frate, dacă ăștia suntem și „n-ai cu cine…”, eu zic să importăm din Ucraina, epavele blindatelor distruse și să facem, din blindajul lor, echipamentele locurilor de joacă! 🤔
   .
   Pe de altă parte, trebuie să amintesc (și eu), Primăriei că CIVILIZAȚIA SE MAI ȘI IMPUNE, nu doar… se cere…
   Iar despre fixația Poliției Locale mai mult pe probleme … auto/rutiere sau de … mediu (tăieri ilegale) aș spune că, desi sunt, și aceste aspecte importante, pt acestea există Poliția Rutieră și Garda de Mediu (!!!), la fel cum există Disciplina în Construcții, pt problemele legate de clădiri.
   Rolul PRINCIPAL al Poliției Locale, eu îl văd fiind acela AL PROTEJĂRII BUNURILOR și CETĂȚENILOR ORAȘULUI și, mai ales, A INVESTIȚIILOR făcute cu bani grei, de către Primărie.
   Sau, cumva, lipsa protejării INVESTITIILOR tocmai ASTA SE DOREȘTE, pt „a avea ce mânca, în continuare, gura firmelor” care au făcut investiția
   ..? 🤔
   Că, deh, reparațiile la vandalizări nu se fac pe Garanție, ci pe banii Primăriei, adică AI NOȘTRI !

   +5 voturi
   +1
   -1
  6. De observat ca aceste distrugeri ssu produs in buricu’ târgului unde se presupune ca sunt cek cu odrasle educate, nu in cartiere rău famate.
   Asta spune multe despre acei parinti care-și duc odraslele cu mașina până la poarta școlii, și care, sunt tot ăia care blocheaza traficul doar din lene să traga doi metri mai la dreapta in parcare.

   +2 voturi
   +1
   -1
  7. … acele inele si sistemul de prindere din panou, sunt 100% ieftinituri.Plasele acelea sunt „jnur de la bunica”!Pe bune, sunt structuri in spatiul exterior, nu „bijuterii”.Exact ca si gazonul de pe stadionul UTA!Daca nu stii ce sa faci, intreaba!Oricum se plimba aiurea prin UE, macar sa intrebe: CUM SE FACE?Dar nu au nici macar mintea asta, cea de pe urma, sa intrebe, sa plateasca pentru putina consiliere!Ca prostul, se crede adevarul absolut!

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.