joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  „Cu un ochi pe Moise”. Ei au început lucrările, noi vom documenta săptămânal progresul sau stagnarea lor

  de Mihai Todoca | 29 aprilie 2022, 5:40 PM | Recomandările editorilor | Strada

  2

  Săptămâna 1- câteva șanțuri, câteva țevi, câțiva muncitori...

  Am ajuns într-un final și la reabilitarea, rearanjarea, refacerea – sau cum doriți să îi spuneți – terenului de sport de la Liceul Moise Nicoară. Un teren de sport cunoscut de mulți arădeni de „Slavici”. Elev fiind, mergeam de multe ori „pe Slavici” la meciuri de baschet. Deseori jucam până la extenuare, iar seara ne prindea pe teren. După o mică intervenție asupra terenului de sport în urmă cu câțiva ani, acum, administrația locală ne promite că va avea grijă de terenul de sport și îl va reface.

  Administrația locală ne-a mai promis lucruri în trecut, indiferent că vorbim de fostul primar sau cel actual, dar multe dintre promisiuni au fost neîndeplinite. Exemplu concret: bătaia de joc pe care au suportat-o elevii de la Ghiba Birta, clădirea fiind în renovare de ani de zile. Înainte de a intra în procesul de reabilitare, copiii aceia stăteau cu gecile pe ei în sala de clasă, acum, după depăşirea termenului de predare a clădirii, și după ce o firmă de apartament responsabilă de reabilitare ne-a făcut de râs pe plan național în fața Ministrului Dezvoltării, lucrările încă nu sunt gata.

  Drept urmare, ne-am propus ca în fiecare zi de vineri să venim în fața dumneavoastră cu ceea ce noi am denumit „Cu un ochi pe Moise”, pentru că deși vom fi cu un ochi pe tot ceea e este important din domeniul presei naționale și regionale, unul îl vom ține constant pe lucrările de la terenurile de sport.

  În acest articol care va apărea în fiecare zi de vineri, vom prezenta progresul lucrărilor, ce s-a mai făcut,  dacă există probleme și altele. Vom prezenta și un set de poze pentru a putea vedea „pe viu” cum și ce se face.

  Detalii tehnice

  Denumirea obiectivului: Reabilitare și amenajare terenuri de sport Colegiul Național Moise Nicoară

  Proiectant și constructor: Atlas Sport din Târgu Mureș

  Data începerii lucrărilor 13.04.2022

  Data finalizării lucrărilor: 13.10.2022

  Pe săptămâna viitoare!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.