„Cu un ochi pe Moise”. Rămâne cum s-a stabilit pentru săptămâna patru

  de Mihai Todoca | 20 mai 2022, 12:56 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Lucrurile rămân după cum s-au stabilit încă de săptămâna trecută. Șantierul de pe Moise merge înainte cu pași repezi, acest lucru observându-se cu ochiul liber de la o săptămână la alta. Turnarea plăcilor de beton a ajuns la final, azi mai rămânând o ultimă parte de rezolvat.

  Rămânem rezervați totuși, și asta doar dintr-o prudență excesivă dictată de experiențele trecute, chiar dacă aici, până acum nu se pune problema.

  În altă ordine de idei, refacerea scărilor care dau către baza sportivă Voința au născut ideea de a proceda la fel și cu cele care dau către Aleea Personalităților.  Pe acest model, ar fi o mișcare de imagine foarte bună dacă ar proceda la fel cu toate scările care au avut parte anterior de tratamentul cu „țementul”.

  În ceea ce privește șantierul de pe Moise, urmează ca pe acesta să fie turnat tartanul, după care se va trece la spațiile verzi.

  Pe săptămâna viitoare!

  Citește și celelalte articole:

  „Cu un ochi pe Moise”. Ei au început lucrările, noi vom documenta săptămânal progresul sau stagnarea lor 

  „Cu un ochi pe Moise”. Cum evoluează lucrările în săptămâna doi

  „Cu un ochi pe Moise”. Șeful de șantier: „Eu zic că în două luni vă invit la inaugurare”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.