duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  „Cu un ochi pe Moise”. „Steady as she goes” spun căpitanii de vas. Puțin câte puțin, ne apropiem de inaugurare

  de Mihai Todoca | 27 mai 2022, 4:39 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Vremea nefavorabilă au cam încurcat treburile pe șantierul de la Moise Nicoară. Cu toate acestea, se vede un progres

  Am ajuns la articolul cu numărul cinci din seria „Cu un ochi pe Moise”, serie care se dorește a fi o consemnare săptămânală a lucrărilor de pe șantierul terenului de sport de la Coolegiul Național Moise Nicoară.

  Așa cum am menționat și în articolele anterioare, vom avea un traseu prestabilit de unde vom nota mici probleme. Problemele au fost semnalate și în mare parte acestea au fost rezolvate, ba mai mult ne-am bucurat să vedem una dintre sugestiile noastre (aceea de a îmbrăca scările în marmură) materializându-se. Acum s-a trecut la scările care dau către mal, înainte de terasa Nerv. (vezi poza din galerie/ săptămâna viitoare sperăm să o pozăm finalizată).

  Bineînțeles că s-ar putea la fel de bine să fie o coincidență, iar acestea urmau oricum să primească „facelift-ul” binemeritat, scopul nostru nu este de a ne lăuda, ci acela de a vedea problemele rezolvate. Până acum… putem zice că s-a întâmplat. Când e bine, scriem de bine, așa este normal.

  Acum, să trecem la șantierul de pe Moise. Am avut o oarecare reținere de data aceasta, și asta din cauza vremii  nefavorabile din ultima vreme… Da, nu a plouat non-stop, e adevărat, dar nici bine nu le-a putut fi celor de pe șantier, suntem convinși.

  Ce putem vedea în plus, față de săptămâna trecută. Concret. S-a muncit/continuat cu gardul care împrejmuiește terenul de sport, s-a curățat zona de vegetație, s-a mai betonat și pista de alergare. Pe lângă asta s-au adus și paleții cu pavelele care vor urma să fie puse.

  Într-un cuvânt, chiar dacă au avut parte de vreme rea, ceva, ceva tot se vede, iar inaugurarea e tot mai aproape.

  Citește aici celelalte episoade:

  „Cu un ochi pe Moise”. Ei au început lucrările, noi vom documenta săptămânal progresul sau stagnarea lor

  „Cu un ochi pe Moise”. Cum evoluează lucrările în săptămâna doi

  „Cu un ochi pe Moise”. Șeful de șantier: „Eu zic că în două luni vă invit la inaugurare”

  „Cu un ochi pe Moise”. Rămâne cum s-a stabilit pentru săptămâna patru

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.