vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „Cu un ochi pe Moise” a revenit timid. Declarația primarului o contrazice pe cea a șefului de șantier

  de Mihai Todoca | 3 septembrie 2022, 1:04 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Așa cum anunțasem în luna iunie, lucrările la terenul de sport de la Moise Nicoară, după cum ne-a spus șeful de șantier, ar fi trebuit să reînceapă în 15 iulie. Nu a fost așa, iar o săptămână mai târziu (22 iulie) l-am contactat din nou pe șeful de șantier, Petrișor Coman, să ne spună cum de nu s-au reluat lucrările. El ne-a declarat că din cauza temperaturilor foarte mari, stratul de tartan nu poate fi aplicat deoarece adezivul pe care îl folosesc pentru această operațiune se usucă foarte repede. Nu știm, nu suntem ingineri, dar că a fost foarte cald nu putem să negăm.

  În aceeași discuție l-am întrebat de tăierea unui copac, un dud mai exact, care la început se credea că va scăpa de drujbă fiind încadrat într-un pătrat:

  „Cei de la Primărie nu mi-au zis că îl lasă acolo. Când au văzut câtă mizerie lasă în urma lui, și le-am spus încă de la început că va trebui tăiat pentru că va deteriora tartanul, au venit și l-au tăiat. Deci Primăria a venit și l-au tăiat”.

  Astfel, locul acum, arată așa:

  304725637 1222667881899897 6198506291194785542 n

  În ciuda dorinței șefului de șantier, dar și a cetățenilor, terenul de sport nu a putut fi gata înainte cu două luni de termenul de finalizare (13 octombrie 2022) așa cum ne-a spus Petrișor Coman. Tragem însă speranța că va fi gata la termen, lucrările fiind reluate săptămâna aceasta.

  Cu toate acestea, declarația primarului Călin Bibarț, în ceea ce privește întârzierea începerii lucrărilor, o contrazice pe cea a șefului de șantier:

  Au avut anumite probleme cu aprovizionarea din străinătate cu anumite culori de tartan și acesta este motivul pentru care nu au putut să înceapă mai repede. În funcție de vreme , va dura cel puțin o săptămână, dacă nu mai mult”, a declarat Călin Bibarț într-un live pe facebook.

  Așteptăm cu nerăbdare să scriem articolul de la inaugurarea noului teren de sport de la Moise Nicoară.

  Pe săptămâna viitoare!

  Citește și celelalte articole:

  „Cu un ochi pe Moise”. Ei au început lucrările, noi vom documenta săptămânal progresul sau stagnarea lor

  „Cu un ochi pe Moise”. Cum evoluează lucrările în săptămâna doi

  „Cu un ochi pe Moise”. Șeful de șantier: „Eu zic că în două luni vă invit la inaugurare”

  „Cu un ochi pe Moise”. Rămâne cum s-a stabilit pentru săptămâna patru

  „Cu un ochi pe Moise”. „Steady as she goes” spun căpitanii de vas. Puțin câte puțin, ne apropiem de inaugurare

  „Cu un ochi pe Moise”. Ce s-a mai făcut, ce mai este de făcut

  „Cu un ochi pe Moise” intră în vacanță. Ce ne spune șeful de șantier

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.