Update Vezi câștigătorii biletelor oferite de Special Arad pentru Derby-ul Vestului

  de Special Arad | 19 mai 2017, 12:14 PM | Recomandările editorilor | Sport

  17

  La concursul organizat de Special Arad au participat un număr de 20 de persoane, din care au fost selectate 17 persoane care au respectat regulamentul, răspunzând corect la întrebarea „Cine este jucătorul care a marcat golul prin care UTA a câștigat cu scorul de 4-3 meciul din anul 2002 de pe terenul lui Poli Timișoara?” și care au completat corect numele și prenumele, precum și o adresă validă de email.

  În continuare, vă prezentăm câștigătorii extrași cu ajutorul site-ului random.org:

   

  1 2 3 4 5

  18600546_10210942700340654_2096066317_n

  Câștigătorii sunt rugați să ne contacteze la numărul de telefon 0741.679.874 pentru a intra în posesia biletelor la meciul Poli Timișoara – UTA!


   

  Titlul inițial (17.05.2017): Special Arad te trimite la Derby-ul Vestului! CONCURS cu premii constând în bilete la meciul Poli – UTA

  Mai sunt câteva zile până la meciul supranumit „Derby-ul Vestului”, dintre UTA Bătrâna Doamnă și Poli Timișoara, un spectacol care adună zeci de mii de arădeni și timișoreni ori de câte ori are loc.

  Nu ai bilet la meci? Nu-i nimic!

   

   

  Special Arad te trimite la derby!

   

   

  Tot ce trebuie să faci este să răspunzi corect la întrebarea: „Cine este jucătorul care a marcat golul prin care UTA a câștigat cu scorul de 4-3 meciul din anul 2002 de pe terenul lui Poli Timișoara?”.

  Răspunsurile vor fi postate într-un comentariul la acest articol și este foarte important să completați corect atât numele și prenumele dumneavoastră, cât și o adresă corectă de email (aceasta nu va fi publicată).

   

  Special Arad va alege un număr de 5 câștigători care vor primi câte 1 bilet la meci, printr-o extragere efectuată pe site-ul random.org. Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 19 mai, la ora 12:00. 

  Meciul dintre Poli Timișoara și UTA va avea loc duminică, 21 mai, la ora 19:00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

   

  ATENȚIE: vor fi premiate doar răspunsurile corecte și doar persoanele care respectă cerințele enunțate mai sus!

  bilete poli uta

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad