Tragedie la Timișoara, unde un bărbat s-a sinucis după ce și-a înjunghiat copilul de 6 ani

  de - | 20 noiembrie 2016, 1:40 PM | Regional

  0

  O crimă înfiorătoare a avut loc la Timișoara, în această dimineață, când un bărbat de 48 de ani și-a înjunghiat fiul de doar 6 ani. Totul s-a petrecut într-o locuință de pe strada Tigrului, în care micuțul locuia împreună cu părinții lui.

  Astfel, în timp ce mama făcea duș, tatăl și fiul se pregăteau pentru a merge la biserică, la slujba de duminică. Când femeia a ieșit din baie, a auzit cum din camera copilului se auzeau zgomote ciudate, iar ușa era încuiată. Bărbatul încuiase ușa camerei, îl înjunghiase în piept pe micuț, după care s-a înjunghiat și el și apoi a încercat să-și taie venele.

  Femeia a sunat de urgență la 112 să ceară ajutor, iar polițiștii, pompierii și medicii au ajus de îndată la fața locului. Odată pătrunși în încăpere, pompierii l-au găsit pe micuț așezat pe pat, cu fața în sus și cu mâinile pe piept, în vreme ce tatăl zăcea într-o baltă de sânge. Medicii au încercat să-i salveze viața bărbatului, dar după aproximativ o oră și jumătate acesta s-a stins, din cauză că pierduse prea mult sânge.

  Cei doi soti sunt adepti ai Bisericii Martorii lui Iehova si mai au o fata in varsta de 20 de ani. Barbatul e din Chisinau, Republica Moldova, iar femeia din Kazakstan, avand cetatenie romana. Venisera in Timisoara in urma cu mai bine de un an.

  Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili ce anume l-a impins pe barbat la gestul extrem.

  Sursa: Opinia Timișoarei

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad