luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Polițist din vestul țării, salvatorul unei vieți. Cum a intervenit acesta

  de - | 18 aprilie 2024, 8:06 AM | Regional

  0

  Statea pe o banca in fata unui magazin din localitatea Ficatari, judetul Timis, cand i s-a facut brusc rau si a lesinat. Este vorba despre un barbat de 53 de ani pe care Dumnezeu l-a vrut in viata, notează opiniatimisoarei.ro

  Chiar in momentul in care si-a pierdut cunostinta, un politist a trecut prin dreptul lui cu masina si l-a observat

  Politistul, sef de post la Racovita, se indrepta cu masina spre Lugoj, cand l-a vazut pe barbat in pericol sa cada de pe banca pe care se odihnea. A tras imediat pe dreapta si i-a sarit in ajutor. A chemat rapid ambulanta, iar pana la sosirea medicilor, i-a aplicat omului manevrele de resuscitare.

  Astfel, politistul Cosmin Brandusoni i-a salvat viata. L-a incredintat medicilor care l-au transportat mai apoi la Spitalul Municipal din Lugoj, unde se afla sub supraveghere.

  La data de 16.04.2024, în jurul orei 9:35, în timp ce șeful de post al comunei Racovița se deplasa către Lugoj, a observat o persoană aflată pe punctul de cădere de pe o bancă în fața unei unități comerciale din localitatea Ficătari.

  Polițistul a oprit de îndată și i-a acordat primul ajutor bărbatului, în vârstă de 53 de ani, executându-i manevre de resuscitare până la sosirea ambulanței.

  În prezent persoana este în viață, fiind internată la Spitalul Municipal Lugoj pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

  Felicitări, Cosmin!! Un om trăiește azi datorită ție!„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.