luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Amenințare cu bomba în avion! Aeronava a aterizat de urgență pe Aeroportul din Timișoara

  de - | 19 aprilie 2024, 8:45 AM | Naţional | Regional

  0

  Pe aeroportul din Timișoara a aterizat de urgență un avion joi noaptea, după ce a fost primită o amenințare că la bord s-ar afla o bombă, pe teritoriul Serbiei. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie., scrie adevărul.ro.

  Avionul aparţinea unei companii din România şi efectua un zbor charter de la Wroclaw (Polonia) spre Hurgada (Egipt).

  Specialiștii au împânzit pista, au evacuat călătorii și au controlat aeronava, dar și bagajele. Din fericire, nu au descoperit nimic suspect.

  Cei 124 de călători care se aflau la bord au fost cazați în Timișoara, iar vineri își vor continua drumul, scrie adevărul.ro.

  „Între timp, forțele de ordine din vestul țării au intrat în alertă. Autoritățile din Timiș au activat planul roșu de intervenție, zeci de autospeciale au ajuns la Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara. Daniel Stamatovici – director Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara:

  Toată lumea a fost prezentă: pompierii, poliția, salvarea, toate forțele de ordine. Am debarcat pasagerii, au fost trimiși pentru control corporal și pasagerii și bagajele. Pasagerii au fost debarcați și duși în terminalul special al aeroportului pentru verificări amănunțite. Trupele antitero au verificat ore bune aeronava”, scrie digi24.ro.

  Citește și:

  Un avion TAROM a fost lovit de fulger și a revenit pe Aeroportul Otopeni

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.