vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO | „Când aveți drum la Pecica, îl lăsați la dispecerat”. Ce a făcut un polițist pe autostrada A1

  de - | 25 aprilie 2024, 12:48 PM | Regional

  3

  Un şofer prins fără triunghi reflectorizant, în timp ce se afla pe banda de urgenţă de pe autostrada A1, în Timiş, şi-a făcut cruce atunci când poliţistul nu l-a amendat, ci i l-a dat pe al lui, cu condiţia să îl înapoieze, notează stiripesurse.ro

  Totul s-a întâmplat ieri, în jurul ore 16.15, atunci când şoferul a fost nevoit să tragă pe banda de urgenţă a autostrăzii A1, după ce i s-a stricat maşina. Rămas şi fără baterie, bărbatul nu a putut activa avariile, astfel încât să fie observat de ceilalţi participanţi la trafic.

  Poliţistul Kovacs Valer, urmărit de sute de mii de români pe reţelele sociale, se afla în patrulare în acel moment şi a oprit pentru a-l verifica pe şofer. Acesta i-a amintit că, atunci când staţionează pe banda de urgenţă, are anumite obligaţii, printre care şi cea de a monta un triunghi reflectorizant.

  Aștepta să primească amenda, dar a avut parte de o surpiză

  Şoferul a încercat timp de câteva minute să găsească triunghiul reflectorizant, pe care nu îl avea, şi în momentul în care se aştepta să primească o amendă a avut parte de un gest de omenie din partea poliţistului.

  Acesta din urmă i-a oferit triunghiul reflectorizant pe care îl avea pe motocicleta sa, cu condiţia să îl înapoieze după ce maşina sa va fi ridicată de o platformă.

  În acel moment, şoferul şi-a făcut cruce şi i-a spus poliţistului: „Ca dumneavoastră, la polițiști, nu prea am întâlnit”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Felicitări Polițistului (cu P mare !).

   Nu ar strica să vadă acest gest și „șobolanii” care stau în tufe, la vânătoare de amenzi, pt a-șu face „norma” în ochii șefilor.

   A nu se înțelege că abaterile grave și , mai ales, făcute cu bună-știință, nu ar trebui sancționate drastic…! Mă refer la greșelile mărunte, făcute inconștien, fără urmări majore, pe care unii polițiști le consideră (dacă nu ești unul cu RELAȚII) de parcă ai făcut o crimă și te sancționează atât de drastic încât, mai puțin, și te băgau și la pușcărie; pt că, în limbajul acestora nu există cuvintele: PREVENȚIE, EDUCARE, AVERTISMENT !

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.