Și-au dus colegii la audieri: DGA Timiș a ridicat un lot de polițiști de la Secția 1 Timișoara!

  de Special Arad | 19 noiembrie 2015, 9:57 AM | Urmăriți

  0

  „Ofițerii Direcției Generale Anticorupție Timiș au descins în această dimineață la sediul Secției 1 Poliție din Timișoara” scrie site-ul pressalert.ro în regim de breaking news, în această dimineață. Acțiunea este finalul unei anchete a Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, care a investigat un dosar de corupție. Anchetatorii au ridicat deja mai mulți polițiști pentru a-i duce la audieri. Aceștia sunt suspectați că au primit diverse șpăgi, bani pentru a nu-și îndeplini atribuțiile. Cinci dintre suspecți au fost ridicați deja de ofițerii DGA, iar un al șaselea este căutat. Polițiștii au spus că nu știu pentru ce sunt duși la audieri, însă când au fost întrebați dacă au luat șpagă, au tăcut.

  Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/11/politisti-de-la-sectia-1-politie-din-timisoara-ridicati-de-ofiterii-dga-intr-un-dosar-de-coruptie/

  Foto: pressalert; crop – specialarad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.