sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Jandarmii au sancționat un bărbat cu materiale pirotehnice la meciul Lunca Teuz Cermei – FC Bihor Oradea

  de Special Arad | 17 martie 2024, 10:08 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Jandarmeria Arad informează că un bărbat a fost sancționat pentru că a avut intenția de a pătrunde la un meci de fotbal cu materiale pirotehnice.

  „Sâmbăta, 16 martie, pe timpul asigurării misiunii de ordine și siguranță publică cu ocazia desfășurării manifestației sportive din Liga a III-a, pe Arena Sportivă Cermei, din comuna Cermei, județul Arad, dintre echipele de fotbal LUNCA TEUZ CERMEI – F.C BIHOR ORADEA, jandarmii arădeni au întocmit acte de sesizare unui bărbat în vârstă de 38 de ani care intenționa să pătrundă în incinta arenei sportive, cu materiale pirotehnice, respectiv 2 torțe și 4 fumigene.

  Pe numele acestuia au fost întocmite acte de sesizare pentru deținere, faptă prevăzută de art.37, pct.1 din Legea nr.126/1995 privind regimul materiilor explozive.

  Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării și împreună cu actele de sesizare vor fi predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, a transmis Jandarmeria Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.