marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Jandarmii arădeni au prins cinci persoane la pescuit ilegal pe râul Mureș

  de Special Arad | 17 martie 2024, 12:45 PM | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Sâmbăta, 16 martie, jandarmii arădeni au desfășurat o acțiune de prevenire a pescuitului ilegal pe râul Mureș, în zona localităților Cicir și Frumușeni, din județul Arad.

  În timpul acțiunii, jandarmii au constatat patru infracțiuni cu cinci autori și au aplicat 11 sancțiuni contravenționale în cuantum de 3300 de lei, pentru pescuitul în habitatele piscicole naturale, prin orice metode și mijloace a peștilor și a altor viețuitoare acvatice, în zonele de protecție și pentru pescuitul recreativ al oricăror specii de pește și alte viețuitoare acvatice vii, efectuat fără a deține permis de pescuit valabil în zonele piscicole naturale.

  Toate faptele constatate, constituie încălcări ale prevederilor legale prevăzute de O.U.G. nr. 23 din 2008, privind pescuitul și acvacultura.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.