duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Weekend cu controale la paza din cluburi, săli cu jocuri de noroc și benzinării din municipiu

  de Special Arad | 25 februarie 2024, 2:13 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. În noaptea de 23 – 24 februarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au desfășurat controale pe linia sistemelor de securitate.

  În cadrul activității, au fost verificate 23 de obiective asigurate cu pază, din care trei săli de jocuri de noroc, două cluburi și două stații de carburant.

  Au fost verificați 25 de agenți de securitate, fiind aplicate 5 sancțiuni contravenționale, conform legislației din domeniul privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor, în valoare de 2.400 de lei.

  Inspectoratul de Poliție transmite că aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în municipiu cât și în județ.

   

  • Citește și: Patronii a două mari cluburi din Arad, „loviți” sâmbătă noaptea, în plin chef, de Antifraudă · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.