Continuă scenele de groază în fotbalul mondial! După bomba de la Dortmund şi violenţele de la meciurile pe care Olympique Lyon le-a dipsutat cu Beşiktaş respectiv Bastia, acum e rândul argentinienilor să ne şocheze. Un suporter în vârstă de 22 de ani a decedat, după ce a fost aruncat din tribună de suporterii adverşi.

Emanuel Balbo se afla în tribune la partida de prima ligă dintre Belgrano – Talleres Cordoba, jucată fără spectatori ai oaspeţilor. La un moment dat, Balbo l-ar fi văzut printre suporteri pe omul care i-a ucis fratele în urmă cu patru ani, pe numele său Oscar Gomez. Cum Balbo i-ar fi reproşat lui Gomez întâmplarea, acesta nu a stat mult pe gânduri şi le-a transmis celorlalţi suporteri că Balbo ar fi, de fapt, suporter al lui Talleres Cordoba, declanşând furia celorlalţi oameni din tribune.

Tânărul s-a prins de o balustradă în timp ce era lovit de suporterii adverşi, dar aceştia nu au avut milă de el şi l-au aruncat peste balustradă. În urma impactului, Emanuel Balbo a fost transportat în comă la spital, dar medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

Click aici pentru a vedea momentul

 

sursa: prosport.ro

-, 19 aprilie 2017, 4:05 PM