Pictorii Bătrânei Doamne! Fotbaliștii echipei UTA au dat culoare grădiniței de pe strada Griviței

  de Lucian Dănilă | 10 septembrie 2014, 3:40 PM | Sport

  0

  Fotbaliștii echipei UTA au arătat în această dimineață că nu se pricep doar la a alerga și a da cu piciorul în minge. Cu un moral ridicat după victoria de la Ișalnița contra grupării ASC VM Craiova, jucătorii Bătrânei Doamne au arătat că se pricep și la… artă.

  Marius Chindriș, Sorin Leucuța, Cipri Rus, Richard Filaret, Ousmane Gueye, Eric Wild, Michel Vlad și Petrică Dragoș și-au arătat în această dimineață veleitățile de pictori și au dat culoare pereților interiori ai grădiniței de pe strada Griviței din Arad.

  „A fost frumos, distractiv, a fost altceva. Copiii au fost foarte drăguți, ne-au întrebat despre UTA, iar noi am pictat pereții după ce au intrat la programul de somn”, spune Marius Chindriș, mijlocașul Bătrânei Doamne.

  Acțiunea face parte din planul de promovare al clubului arădean în rândul copiilor, dar, în general, în urbea noastră.

  10678673_703569093042079_6416949460303897647_n

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.