Peste trei săptămâni, începe o nouă ediție a Festivalului Internațional de Teatru Clasic! | PROGRAM

  de Tomck@t | 22 octombrie 2017, 12:58 PM | Cultură

  0

  Mai avem de așteptat doar trei săptămâni până la cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Clasic, un eveniment cultural de tradiție în Arad, organizat de Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

  Detaliile festivalului, respectiv prețul biletelor și abonamentelor încă nu au fost „divulgate”, dar pe Facebook a apărut deja atât afișul, cât și programul complet! Se știe, așadar, că festivalul se va desfășura în perioada 11 – 19 noiembrie 2017 și că ne așteaptă spectacole clasice precum „Don Juan” (Teatrul de Comedie București), „O scrisoare pierdută” (Teatrul Metropolis București), „Soldatul de ciocolată” (Teatrul Odeon București), „Un tramvai numit dorință” (Teatrul Maghiar de Stat Cluj), „Shakespeare, Sonet 66” (Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timișoara), „Grand Hotel Caragiale” (Trupa Țais Cluj și Teatrul Național „Lucian Blaga” Cluj Napoca).

  Festivalul va debuta cu o premieră a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, spectacolul „Geniul Crimei” de George F. Walker, în regia lui Antonella Cornici și cu actorii Zoltan Lovas, Alex Mărgineanu, Călin Stanciu, Iulia Pop și Amalia Huțan în distribuție. Detalii AICI.

  Cumva off-festival, pe data de 21 noiembrie (festivalul este anunțat între 11 și 19 noiembrie), partea internațională a festivalului va fi reprezentată de spectacolul Teatrului Național din Pecs, Ungaria, „A mumus” (Bau-Bau), un musical pentru copii, în două părți.

  Programul complet:

  22529026_10212470386906269_8486653305303517154_o

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad