Știri Arad: Patru mandate de executare a pedepsei închisorii au fost puse în aplicare în cursul zilei de ieri de poliţiştii arădeni.

Astfel, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii oraşului Chişineu Criş şi ai Postului de poliţie Sintea Mare, au pus ieri în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii.

Mandatele au fost emise la data de 16 februarie, de magistraţii Judecătoriei Chişineu Criş, pe numele a doi tineri, de 21, respectiv 22 de ani, ambii din judeţul Arad, care au de ispăşit o pedeapsă de 2 ani cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Tot ieri, un alt mandat de executare a pedepsei închisorii a fost pus în aplicare de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu cei ai Postului de poliţie Grăniceri.

Mandatul a fost emis la data de 16 februarie de magistraţii Judecătoriei Chişineu Criş, pe numele unui tânăr de 26 de ani, din judeţul Arad, care are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani, 11 luni şi 13 zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, poliţiştii oraşului Pâncota au depistat pe raza localităţii Pâncota un bărbat pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul de 36 de ani, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Arad au emis la data de 16 februarie un mandat de executare a pedepsei, are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cei patru bărbaţi au fost depuşi în Penitenciarul Arad.

Special Arad, 18 februarie 2016, 6:40 PM