miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  De sâmbătă, CET Hidrocarburi va opri căldura

  de Raluca Medeleanu | 26 aprilie 2024, 11:48 AM | Știri Arad

  0

  CET Hidrocarburi anunță că va opri căldura din calorifere, sâmbătă, 27 aprilie, întrucât vremea s-a încălzit.

  Măsura este luată pentru a doua oară în această primăvară, după ce căldura a fost oprită în 2 aprilie, doar ca să fie repornită după aproximativ 2 săptămâni, mai exact în 17 aprilie, din cauza temperaturilor mai scăzute din acea perioadă. De la data respectivă, a funcționat neîntrerupt până acum.

  „Având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare din ultimele zile precum şi Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, anunţăm consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Arad, întreruperea furnizării energiei termice pentru încălzire începând de sâmbătă 27.04.2024, ora 09:00.
  Reţelele de termoficare rămân sub presiune, iar pentru intervenţii sau modificări la instalaţiile de încălzire este necesar anunţarea furnizorului la Dispeceratul de termoficare la telefon 0257/231367, 0357/412233, acesta având program permanent”, transmite CET Hidrocarburi.

  În ceea ce privește prognoza meteo pentru zilele următoare, va fi vreme însorită, cu temperaturi maxime pe timpul zilei de până la 26 grade Celsius (care ar urma să fie înregistrate luni și marți) și temperaturi minime pe timp de noapte în jur de 8 – 10 grade Celsius, apoi de 12 grade (în a doua parte a săptămânii viitoare).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.