duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Cătălin Cherecheș a ajuns în România, pe la frontiera Nădlac II. Prima oprire: Penitenciarul Arad

  de Ioana Costaș | 19 martie 2024, 7:51 PM | Știri Arad

  0

  (foto: captură DIGI24)

  Cătălin Cherecheș a ajuns în România, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în această seară, fiind predat echipajelor Poliției Române. Prima oprire a fostului primar al municipiului Baia Mare este Penitenciarul Arad.

  Cătălin Cherecheș va sta aici într-o cameră pe care o va împărți cu un deținut condamnat pentru infracțiuni rutiere. Nu se știe câte zile va sta fostul primar al municipiului Baia Mare aici, însă zilele petrecute la Penitenciarul Arad vor fi considerate carantină și i se vor scădea din carantina generală de 21 de zile, care trebuia efectuată la Penitenciarul Rahova.

  Familia lui Cătălin Cherecheș a fost înștiințată de reprezentanții Penitenciarului că deținutul – căruia i s-a efectuat și controlul medical imediat după sosire, așa cum prevede regulamentul – a ajuns la Arad.

  Cătălin Cherecheș ar urma să fie transportat la Penitenciarul Rahova, ulterior la Aiud şi apoi la Penitenciarul Baia Mare.

  Fostul primar a fost preluat din Germania şi a ajuns în România pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci ani de detenţie pentru luare de mită. Cătălin Cherecheș a reușit să fugă din țară cu câteva ore înainte de pronunțarea sentinței.

  Citește și: Cătălin Cherecheș va fi extrădat din Germania în România

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.