Președintele PSD Liviu Dragnea nu știa cum să scape de hoarda de jurnaliști și, în special, de civilii care l-au urmărit pe o stradă din București și l-au asaltat cu întrebări chinuitoare pentru politician. 

„Sunteți un infractor! E normal să fiți pe funcție publică?”; „De ce trebuie să chinuiți o țară întreagă, domnule Dragnea? Nu vă suportă nimeni în țara asta!”; „De ce nu răspundeți? Vă e frică de răspunsuri, domnule Dragnea? Sunteți un infractor!”. „Vă dați demisia sau nu?” – erau doar câteva dintre întrebările insistente, venite dinspre cetățenii care l-au încercuit pe Dragnea, alături de reporterii televiziunilor naționale, ale căror întrebări nu prea se disting în acest video. Printre aceștia era și o femeie care-i striga disperată, în repetate rânduri, „Opriți lichidarea mea de către SRI!”. După un timp, femeia a reușit să stea puțin de vorbă cu președintele PSD: „Aveți mapa mea, v-am trimis zeci de probe. Și la Parlament, și la Comisia de Supraveghere a SRI-ului… nu-mi dau niciun răspuns. Nu mă primește nimeni în audiență. Ce pericol reprezint eu pentru România de sunt urmărită de 12 ani?”. Răspunsurile lui Dragnea nu se aud foarte bine în filmarea de față, dar nu părea foarte impresionat de problemele femeii.

Dacă la început Dragnea a ignorat celelalte acuzații vehemente, după un timp s-a enervat și l-a întrebat pe cel care l-a acuzat că e corupt: „Ce am furat eu?!”. „Sunteți trimis în judecată de către DNA, pentru infracțiuni de corupție! Ați furat voturi!” – a venit răspunsul, în timp ce Dragnea repeta doar întrebarea „Ce am furat eu, domnule?”, după care i-a spus omului că e un „mincinos”.

Special Arad, 8 august 2017, 9:06 AM