Un copil de doar șase ani a produs 11 milioane de dolari din review-uri la jucării pe YouTube | Video

  de - | 12 decembrie 2017, 9:49 AM | Social Media | Video

  0

  Ryan este „gazda” de 6 ani a „Ryan ToysReview”, un canal popular de review-uri al jucăriilor pe YouTube. „Afacerea” de familie a generat în anul 2017 aproximativ 11 milioane de dolari brut, potrivit Forbes.

  „The Verge” și părinții lui Ryan au filmat și au produs videoclipurile frecvent (aproape zilnic) publicate de la Ryan ToysReview încă din martie 2015, scrie dcnews.ro.

  Contul a început atunci când Ryan (în vârstă de 4 ani la vremea aceea), pur și simplu i-a întrebat pe părinții săi de ce nu poate face review-uri la jucării pe YouTube.

  Ryan ToysReview a început timid, până când un videoclip din iulie 2015 a devenit viral. Videoclipul oferea detalii despre deschiderea unei cutii care conține mai mult de 100 de jucării din seria „Cars” a lui Pixar. De atunci, are aproape 800 de milioane de vizualizări.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.