Tăiați-le pensiile! Nu mai pot! – un video cu „Haurențiu” face „furori” pe rețele

  de - | 2 aprilie 2020, 11:00 AM | Contributors | LOL | Video

  1

  Un video cu actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu, sau așa cum îl cunosc cea mai mare parte a internauților, Haurențiu a devenit viral pe rețelele de socializare. Acesta este „lovit” crunt de ordonanțele militare care ne izolează în case. De ce? Urmăriți filmulețul devenit viral și poate aflați răspunsul… :)

  Jocul pe care l-au pus în scenă cei doi protagoniști este unul menit să ne descrețească frunțile, dar și un, nu foarte subtil, mesaj politic: tăierea pensiilor speciale.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.