O seară de pace divină la Tribunalul Arad | Foto / Video

  de [email protected] | 20 decembrie 2017, 12:28 PM | Știri Arad | Video

  0

  Miercuri seara a fost diferită față de restul anului la Palatul Justiției din Arad. Invitații nu se simțeau absolut defel într-o clădire în care, de regulă, se perindă avocați, judecători și, mai ales, inculpați, ci mai degrabă la o serată elegantă, solemnă și extrem de pacifistă. Spiritul Crăciunului a pătruns și în incinta Tribunalului Arad.

  Corul Facultății de Teologie din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” a oferit celor prezenți o seară muzicală de-a dreptul divină, interpretând colinde specifice sărbătorilor de iarnă, încărcate cu gânduri frumoase și curate, aducând – fără să exagerăm – un sentiment celest în inimile ascultătorilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.