duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Lansarea Falcon 9 de către SpaceX a produs confuzie şi speculaţii în rândul californienilor

  de - | 23 decembrie 2017, 12:17 PM | Internaţional | Video

  0

  SpaceX a lansat racheta Falcon 9 de la baza Vandenberg din California şi a produs confuzie şi speculaţii în rândul oamenilor, care au publicat numeroase fotografii pe reţelele de socializare, inclusiv întrebându-se dacă nu cumva sunt vizitaţi de extratereştri.

  Lansarea rachetei era planificată pentru ora 17.27, vineri, potrivit TechCrunch. Scopul misiunii a fost de a trimite zece sateliţi pe orbita joasă a Pământului, pentru compania Iridium Satellite Communications.

  Unii dintre utilizatorii de Twitter au crezut iniţial că este vorba despre o vizită extraterestră, iar până la ora 17.50, #SpaceX era cel mai popular pe Twitter. Fondatorul companiei, Elon Musk, a răspuns reacţiilor printr-o înregistrare video cu racheta lansată şi un mesaj glumeţ: „OZN nuclear extraterestru din Coreea de Nord”. Aceasta este ce-a de-a 18-a lansare SpaceX de anul acesta.

  Sursa: ziaruldeiasi.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.