miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Magia Crăciunului a învăluit Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, printr-un concert de colinde adus de Asociația Dalia | Foto – Video

  de Raluca Medeleanu | 24 decembrie 2017, 12:58 PM | Știri Arad | Video

  0

  Arădenii care au ales să-și petreacă seara de sâmbătă la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, au avut parte de un concert cu unele dintre cele mai frumoase colinde atât din repertoriul național, cât și cel internațional, susținut de Claudia Iuga, George Dancu & Q Band, Cvintetul de alamă a Filarmonicii de Stat Arad, grupul coral Eutherpe și grupul vocal Trifon Lugojan Arad.

  Momentul a fost oferit de Asociația Dalia care a organizat o gală dedicată Crăciunului, cu intrare liberă, prin care cei prezenți au putut dona o sumă după bunul plac pentru cauzele umanitare ale asociației. În acest sens, în foaierul teatrului au fost amplasate cutii de donații.

  Printre proiectele bifate de asociație amintim renovarea parțială a Spitalul de Pediatrie 2 din Arad, donarea mai multor aparaturi medicale pentru spitalele de copii din Arad și, nu în ultimul rând, strângerea de fonduri pentru a veni în sprijinul unor copii bolnavi proveniți din familii nevoiașe.

  Mădălina Cimpoieș ne-a declarat că la ora actuală Asociația Dalia are în curs de finalizare un proiect care constă în dotarea cu electrocasnice a patru case de copii din județul Arad, care se ridică la o sumă în jur de 8000 de euro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.