duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  James Franco vrea să îl aducă pe regizorul „celui mai prost film făcut vreodată” la gala Globurilor de Aur

  de - | 14 decembrie 2017, 12:16 PM | Film | Video

  0

  Actorul şi regizorul James Franco vrea să îl aducă pe Tommy Wiseau, regizorul „celui mai prost film făcut vreodată”, la gala Globurilor de Aur, care va avea loc pe 7 ianuarie la Los Angeles, potrivit news.ro.

  James Franco şi al său „The Disaster Artist”, film premiat cu marele trofeu la Festivalul de la San Sebastián, au primit două nominalizări la Globurile de Aur: pentru cea mai bună comedie/ musical şi cel mai bun actor într-o comedie/ musical.

  Pelicula aclamată de critici spune povestea aşa-numitului „cel mai prost film făcut vreodată” – „The Room”, de Tommy Wiseau, lansat în 2003. Pe lângă rolul de regizor, James Franco interpretează şi rolul principal, al lui Wiseau, iar din distribuţie mai fac parte David Franco, Seth Rogen, Alison Brie, Ari Graynor, Josh Hutcherson şi Jacki Weaver.

  „The Room” a fost lansat în iunie 2003, în două săli de cinema, şi a generat încasări de aproximativ 1.200 de dolari. Filmul a devenit apoi unul cult tocmai datorită faptului că este foarte slab.

  După anunţarea nominalizărilor, luni dimineaţă, James Franco a transmis: „Avem răspunsurile lui Tommy şi sunt… bizare. A trimis nişte mesaje. Spune: «Uau, ce zi. Îţi poţi imagina. Ce urmează» Apoi, ultimul, pe care chiar nu îl înţeleg: «Nu avem nevoie de o cinematografie panicantă. Putem cumpăra un cinematograf în Paris ha, ha». Nu ştiu ce înseamnă asta”.

  Franco, cunoscut şi pentru rolul principal din serialul „The Deuce”, pe care l-a şi produs pentru HBO, a mai spus că are în plan să îl aducă pe Wiseau la ceremonia Globurilor de Aur din ianuarie, scrie The Hollywood Reporter. „Cred că asta este ceea ce îşi doreşte toată lumea şi ceea ce are toată lumea nevoie”.

  James Franco spune că Wiseau a fost inspirat să facă „The Room” într-o seară în care avea loc ceremonia Globurilor de Aur, pe când se afla blocat în trafic. „Cred că era ceva de genul «toate aceste limuzine, o să le arăt eu, voi face un film mai bun»”.

  Franco a adăugat că Wiseau a tras maşina pe dreapta şi a mers să vadă „The Talented Mister Ripley”, pe care Franco îl aseamănă traiectoriei lui Wiseau.

  Despre ceea ce însemană pentru el „The Disaster Artist”, el a spus: „Acest film este atât de bizar, dar foarte onest. L-am realizat cu fratele, cumnata mea şi unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei din ultimii 20 de ani. Este ca o încununare a tot ceea ce am început acum 20 de ani, cu «Freaks and Geeks»”.

  Câştigătorii celor 25 de categorii ale Globurilor de Aur vor fi anunţaţi pe 7 ianuarie, în cadrul unei gale prezentate de Seth Meyers, care va avea loc la Los Angeles.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.