Cum creează „diversiune” ISJ Arad în contextul scandalului produs: trimite toți inspectorii la sapă la Moneasa

  de Raluca Medeleanu | 26 septembrie 2017, 11:04 AM | Administraţie

  1

  După ce mass-media națională efectiv a explodat de revoltă la văzul inspectoarei Violeta Varga, primul pas al Inspectoratului Școlar Județean Arad este mai mult decât amuzant, asta ca să nu spunem zeflemitor. În această dimineață, cadrele didactice s-au trezit cu o invitație de-a dreptul înduioșătoare, prin care ISJ demonstrează că are treburi mult mai importante decât să-și aplece urechea la bârfele răutăcioase din întreaga presă din România.

  Instituția organizează vineri o acțiune de voluntariat la Moneasa care este în continuare afectată în urma furtunii. Și cine, vă veți întreba, este persoana căreia i s-a înmânat coordonarea acestei acțiuni? Ați ghicit! Nimeni alta decât Miss Pi$$y Violeta Varga.

  Inspectoratul Școlar Județean Arad va demara vineri, 29.09.2017, începând cu ora 14, o acțiune de voluntariat, care se va desfășura la Moneasa, localitate profund afectată de furtuna devastatoare din 17.09.2017. Inspectori școlari și directori de unități școlare vor efectua activități menite să contribuie la normalizarea situației celor afectați de calamitate, considerând că nu pot rămâne nepăsători la suferința arădenilor.
  În spiritul solidarității și al omeniei, ISJ Arad face apel la bunăvoința tuturor cadrelor didactice dornice să participe la această acțiune. Informațiile suplimentare: d-na insp. școlar Violeta Varga, tel.*************”, se arată în mailul trimis cadrelor didactice.

  Ne închipuim cât de bine va fi coordonată acțiunea, dat fiind faptul că persoana responsabilă, Violeta Varga, are telefonul închis și și-a șters contul de Facebook. Și ne și închipuim cum toți inspectorii și directorii de școli din Arad vor lua fierăstraiele și sapele în mâna și… Ha!Ha!Ha!

  Ca fapt divers, menționăm că legea permite acțiuni de voluntariat doar organizațiilor nonguvernamentale, nu și instituțiilor publice, dar asta este deja o altă poveste.

  Până una, alta… noi, cei de la Special Arad, am trimis la rândul nostru un e-mail. Nu doamnei Varga, ci purtătorului de cuvânt ISJ, rugând să primim detalii în ceea ce privește decizia prin care a fost numită Violeta Varga în funcția de inspector pe educație permanentă, data în care a avut loc concursul de ocupare a postului și nota obținută.


  Citește și: „Inspectoarea Pisi”, Violeta Varga, și-a dat demisia din funcția de inspector școlar

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad