sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  570 din 731 candidați din Arad au participat la concursul pentru ocuparea posturilor vacante în învăţământul preuniversitar

  de Special Arad | 13 iulie 2023, 2:34 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Ieri, 12 iulie, a avut loc proba scrisă a concursului național pentru ocuparea posturilor / catedrelor vacante în unităţile de învăţământ preuniversitar, sesiunea 2023, anunță Inspectoratul Școlar Județean.

  Concursul s-a desfășurat în patru centre de concurs, la Colegiul Național „Moișe Nicoară”, Colegiul Național „Preparandia Dimitrie Tichindeal”, Colegiul Național „Vasile Goldiș” și Colegiul Economic.

  Din 731 de candidați, 102 au fost absenți și 59 s-au retras din motive personale. Nu au fost candidați eliminați.

  În județul Arad există un număr de 213 posturi titularizabile.

  Cei mai mulți candidați s-au înscris pentru postul de educatoare / institutor pentru învățământul preșcolar / profesor pentru învățământul preșcolar.

  Rezultatele inițiale se vor afișa în data de 18 iulie 2023. În zilele de 18 și 19 iulie 2023 se vor putea depune contestații la Inspectoratul Școlar Județean Arad.

  Rezultatele finale, în urma contestațiilor, vor fi afișate în 26 iulie 2023.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.