„Inspectoarea Pisi”, Violeta Varga, și-a dat demisia din funcția de inspector școlar

  de Lucian Dănilă | 26 septembrie 2017, 1:50 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  20

  Știri Arad. Impactul mediatic creat în jurul Violetei Varga, cea care a fost numită inspector școlar pentru educație permanenentă, a făcut-o pe proaspăt numita în funcție să demisioneze după numai o zi de la apariția articolului pe Special Arad.

  În urmă cu puțin timp am primit un comunicat remis de ISJ Arad prin care se anunță demisia Violetei Varga.

  „Comunicat de presă

  privind renunțarea la detașarea în interesul învățământului a d-nei prof. Violeta Varga ,inspector școlar pentru educație permanentă ( cu atribuții suplimentare în fișa postului, pentru activități extrașcolare), la ISJ Arad

  D-na prof. Violeta Varga a ocupat prin detașare în interesul învățământului, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârsitul anului școlar 2017 – 2018, postul vacant de inspector școlar pentru educație permanentă. Doamna profesor a fost propusă pentru ocuparea acestui post prin adresa nr. 841/M/06.09.2017 transmisă către Ministerul Educației Naționale și a obținut avizul MEN prin adresa nr. 2085/DGMP/13.09.2017, înregistrată la ISJ Arad cu nr. 880/M/15.09.2017.

  Precizăm că doamna prof. Violeta Varga a îndeplinit condițiile legale privind ocuparea acestui post: este cadru didactic titular, grad I, membru CNEME și a depus la secretariatul ISJ Arad CV și acord scris privind ocuparea funcției menționate, conform Metodologieide organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar din inspectoratele şcolare, aprobată prin Ordinul MECTS nr. 5558/2011, cu modificările și completările ulterioare.

  Ca urmare a articolelor apărute în presă, pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Școlar Județean Arad, d-na prof. Violeta Varga a decis să renunțe la funcția pentru care a fost numită”.

  Special Arad așteaptă și demisia inspectorului general Anca Stoenescu, cea care a numit-o, cel mai probabil în virtutea prieteniei, pe Violeta Varga în funcția de inspector.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Foarte rau, doamna, ca v-ati dat demisia! Probabil unii sunt obisnuiti cu FIG-face (nu fish-face) ca mumiile pensionate sau fosti inspectori care au STAT (bine spus stat=sezut bine) pana la bosorogeala penibila, pe salarii uriase. Nu ati gresit cu nimic. Bine ca se accepta homosexuali la catedra si chiar sunt ridicati la rangul de decenta. (E…chiar nimerit, la adolescenti, poate isi gasesc clienti pe acolo, prin scoala) si o femeie care e frumoasa, e blamata Dar EBA , pdlista era buna, asa buzata la Parlamentul Europei?? Sau ca sunt tinuti pensionari penibili la catedra??? Ba chiar si cu dosare penale disjunse sau nu? Cica parintii au solicitat…Vezi sa nu, probabil un grup de agitatori sorosisti sau ex-pdlisti care au ceva cu Anca, de fapt. Aduceti o baba putreda in loc si expirata de la tehnici educationale demult. Oare taticii au fost consultati?

   --8 voturi
   +1
   -1
  2. Mai bine demisiona uracioasa de la Resurse umane,hoasca E.M., membra EMO care nu are nimic cu resursele umane, ea e profesoara de tumbe (macar ca nu mai e in stare sa le faca). La etapele de mobilitate, profesorii sunt injositi chiar ca le vine sa se sinucida dupa conversatia cu hoasca. Trimiteti-o in pensie sau platiti-i silicoane si botox (desi are BOT)

   +14 voturi
   +1
   -1
  3. Doamna, nu va mai scrieți singura mesaje ! Citiți măcar acum etica și deontologia profesională și cântăriți-va bine Greșelile ! Așteptăm o pagina de Facebook pe măsura unnei profesoare care-și știe rolul și atribuțiile nu a unei femei ușoare care nu are nimic cu profesia. Măcar prefecta va putea explica deoarece nu suntem tampiti sa nu realizam ca a dat curs promovării dumneavoastră.

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad