Anca Stoenescu, noul director adjunct al ISJ Arad

  de Special Arad | 7 mai 2017, 10:46 AM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Anca Stoenescu, actualmente consilier municipal local al orașului Arad, este noul director general adjunct al Inspectoatului Județean Școlar Arad, instituție a cărui director general este Claudius Mladin.

  Pe lângă cele două funcții, Anca Stoenescu este de asemenea profesoară la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad, lector universitar la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad și membră a filialei arădene a Partidului Social Democrat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.