joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  De N-Ar fi, nu s-ar povesti… A fost (h)anul Ancuței, fidela cu părul de (h)aur de la Inspectoratul Școlar. I-am dat dimplomă

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:39 AM | Pamflet

  0

  Dacă Ancuța n-a fost fidelă, n-a mai fost nimeni. Aaaah, nu lui Stoenescu, (încă) soțul ei, ci ălora care au făcut-o cunoscută, celor cu care și-a făcut mai multe „selfiuri” decât Cruduța, Simona Senzual și alte pițipoance la un loc.

  Așa a și apărut ea la început, cruduță și senzuală. Ajunsă stăpână peste Inspectoratul școlar, mai mult datorită rânjetelor cu toți dinții din pozele cu Bombonel și Fiforel decât din cauze de… profesionalism, Ancuța a dus odată cu ea țigăneala în educația din Arad. Fata asta cu părut de (h)aur n-a fost deloc inspectoarea șefă a învățământului arădean, ci doar a celor cu carnet de membru la PSD.

  Anul 2019 a fost cu adevărat (h)anul Ancuței. A tunat și fulgerat când a văzut câțiva copilași de pe la Lipova că au scandat împotriva Veoricăi, spunându-ne că școala trebuie să fie depolitizată. Nu-i bai, că în aceeași zi, ea mergea în Inspectorat înconjurată de Dorel, Fiforel și alții.

  Treaba cea mai nasoală a făcut-o, însă, cu inspectorul Barta, de la educație fizică și sport. În toată treaba asta care, De N-AR fi, nu s-ar povesti, Anca a părut cam nesatisfăcută.

  „Bă, retrage-ți dracu’ cererea, că tre’ să-ți dau nesatisfăcător”, i-a spus Ancuța inspectorului Barta. Și nesatisfăcător i-a dat… Apoi, deși (încă-i) măritată, Anca s-a dat chiar la bărbatu’ prefectei. L-a sunat pe ăsta și uite ce a ieșit: bairam în doi, cu whisky și ce-o fi fost după aia… V-am spus noi că Ancuța a fost fidelă, dar nu lui Stoenescu, soțul ei, ci bărbaților din partid.

  „Fu…-l, Anca, dă-l în morții lui!”, îi spunea bărbatul fostei prefecte Ancuței, instigând-o să-l fu… pe inspectorul de la educație fizică. Iar Ancuța, ascultătoare din fire, i-a răspuns: „Na, bine….”

  Apoi cei doi au stabilit o întâlnire să sărbătorească treaba asta murdară:

  „Mâine nu… ba, mâine… Ba, mâine pot. Mâine pot că mă duc la analize la Timișoara și dup-aia pot… Da’ dacă-l dai… îl f… p-ăsta, mă îmbât mâine!… Bem whisky. Bine?”, zicea Horgea. Venea și cu analizele la zi…

  Unde te-ai crezut, Ancuța? Te-ai crezut șefă la CAP? Nu așa se face educație, Ancuța. Ai fost nesatisfăcută de inspectorul de la Educație Fizică și Sport, dar erai în extaz când te afișai cu „Bombonel” și când îți programai întâlnirile la whisky cu bărbatul prefectei. Acum, ți-o cam trag procurorii de la DNA. Nu știm dacă te satisface asta.

  Noi, Special Arad, îți suntem alături și te răsplătim pentru toată munca ta de doi bani cu o Dimplomă de toată frumusețea.

  DIMPLOMA ANCĂI STOENESCU

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.