sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sportivii de la LPS Arad au ieșit la curățenie

  de Andrada Bobiș | 25 aprilie 2024, 8:04 PM | Educaţie

  0

  Astăzi 25 aprilie, în cea de-a patra zi a Săptămânii verzi din anul școlar 2023-2024, elevii Liceului cu Program Sportiv din Arad, împreună cu cadrele didactice, au participat la o activitate de curățenie în cartierul Bujac.

  Iubim natura, mesajul transmis de elevi

  ,,Activitatea de astăzi a fost promovată prin afișe specifice și a vizat stimularea respectului față de natură, formarea de convingeri, obişnuinţe şi deprinderi de conduită ca viitori cetăţeni, oferindu-le elevilor prilejul de a reflecta asupra atitudinii pe care trebuie să o aibă faţă de natură. Atitudinea civică de care aceștia au dat dovadă arată că le pasă de aspectul cartierului și al orașului în care trăiesc și doresc să-și aducă aportul la protejarea mediului.

  Potenţialul educativ al programului Săptămâna Verde contribuie la educarea copiilor, formându-i ca aliați al naturii. Considerăm că stă în puterea noastră, a tuturor, să facem în aşa fel încât oraşul nostru să fie curat. În pregătirea acestei acțiuni elevii au discutat despre importanța păstrării mediului, despre comportamentul tuturor cetățenilor referitor la curățenia orașului și la implicarea instituțiilor în acest domeniu” a menționat pentru Special Arad, prof. Moțiu Alina, directorul unității școlare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.