vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Încetinitorul de particule cosmetice” se acordă doamnei Anca Stoenescu pentru vivacitate și elan

  de Special Arad | 5 ianuarie 2019, 1:15 PM | Pamflet

  0

  Dimploma „Încetinitorul de particule cosmetice” se acordă doamnei Anca Stoenescu, cea care singură reușește să facă față dihoniei din propriul partid și atacurilor furibunde ale lui Ghiță, cu evantaiul lui de femei liberale gata de orice.

  Doamna Stoenescu este la fel de gata, periplul ei pseudo-kineghetikos la fruntea Inspectoratului Școlar dovedind calități nebănuite, doar – eventual – de bărbații cei mai bine situați în PSD și în alte grupări masculine selecte sau nu neapărat.

  Dacă colegele ei liberale se duc de la un post la altul, de la un șef la altul, ea rămâne o constantă, precum o linie de cosmetice, fiind efectiv de neîndepărtat din fruntea învățământului arădean, fiindcă dacă o dai afară pe ușă ea va intra pe geam sau pe gaura de aerisire.

  Adevărul e că întrevedem o ridicare continuă în importanță și în funcții, doamna Stoenescu, mai ales după ce s-a lepădat de păpușile din jurul ei, dovedind o vivacitate și elan pe care cele două premiante peneliste (Claudia Boghicevici și Geanina Pistru) nu le pot egala nici măcar împreună.

  Să ne fie de învățăminte…

  DIMPLOMA ANCA STOENESCU

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  Din anul 2017, acordăm o singură Dimplomă cu +, o Dimplomă pozitivă, pentru cineva care într-adevăr merită stima și atenția noastră. Restul… e cam can-can!

  Vezi aici toate Dimplomele anului 2018!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.