joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Fostul inspector școlar general, Anca Stoenescu, a scăpat de cele 16 luni de închisoare cu suspendare. A fost achitată în procesul pentru abuz în serviciu

  de Alin Olteanu | 2 noiembrie 2023, 3:24 PM | Educaţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Fostul inspector școlar general, Anca Șipoș (fostă Stoenescu), a fost condamnată, în luna august 2023, de Judecătoria Arad, la 1 an și 4 luni închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Tot atunci, judecătorul a mai dispus ca Anca Șipoș să presteze muncă neremunerată în folosul comunității și să frecventeze un program de reintegrare socială. Dar sentința nu a fost definitivă și.

  Anca Stoenescu a fost acuzată că a dat afară abuziv un inspector

  Anca Șipoș a fost trimisă în judecată de către DNA, fiind acuzată că în anul 2019 l-a dat afară abuziv pe Paul Barta, inspector școlar. În fapt, DNA efectua cercetări în dosarul „Mită la PSD”, iar fostul inspector școlar ar fi căzut pe interceptări în timp ce discuta cu o altă persoană despre faptul că nu-i va mai prelungi contractul lui Paul Barta din cauza atitudinii critice a acestuia față de partidul din care făcea parte la acea vreme Anca Șipoș.

  La Curtea de Apel Timișoara, prin avocatul Codruța Palcu, fosta inspectoare generală a făcut apel, iar astăzi judecătorii acestei instanțe au făcut publică decizia lor. Au desființat sentința magistraților de la Judecătoria Arad și au achitat-o definitiv pe Anca Șipoș (Stoenescu).

  Citește decizia, pe scurt, a Curții de Apel Timișoara:

  SENTINȚĂ ANCA STOENESCU

  Citește și: Anca Șipoș (Stoenescu), fost inspector general școlar, a fost condamnată la 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ce vrei sa te faci cand vei fi mare? Membru de partid. In orasul- comuna unde asfaltarea a 600 de metri primeste termen de executie 10 luni si 2 milioane de coco, unde firma de proiectari a fostului primar, actual europarlamentar, cu nevasta , castiga 90% din licitatii, iar cand pierd fac contestatii peste contestatii, unde pomii sunt taiati ca iarba, unde primarul actual face trotuarul… cu granit, unde mizeria multa de pe corso ne transpune in Gaza, unde Falca scrie carti desi el, citandu-l pe hagi, este ”un conducator care te face cand unde stai tu, tuturor va e mai bine”, unde samd… , ei bine in orasul asta, ce ne mai mira ca o fost generala care nu s-a remarcat prin nimic castiga in salbatica justitie romana dreptul de a da afara un coleg care si-a permis sa o critice? Ia mai plecati, mai, haaai- haaai! la multi ani!

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.