luni, 29 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Samsung a lansat o serie Galaxy S20 incredibilă, toate smartphone-urile au 5G

    de Special Arad | 13 februarie 2020, 5:59 PM | IT

    0

    Samsung a lansat o nouă serie Galaxy S impresionantă. Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra. Cu noile smartphone-uri din seria Samsung Galaxy S20, gigantul high-tech sud-coreean susține că „a stabilit standardul pentru următorii 10 ani”, după ce a sărbătorit ultimii zece ani cu predecesorul Galaxy S10. Accentul este pus pe 5G, precum și pe noile ecrane – mult mai bune, cu mai multă memorie și chiar camere cu rezoluție mai mare. Bateriile cresc, de asemenea, semnificativ.

    Samsung Galaxy S20 Ultra. Este modelul de super-top! Galaxy S20 Ultra, care va fi disponibil doar cu o conectivitate 5G, este extraordinar. Ecranul este imens, are 6,9 ​​inch (17,53 cm) și este la fel de important ca senzorul foto de 108MP de pe spate. Camera de 108MP cu un zoom hibrid cu mărire de 10x, pentru care nu mai există obiecte îndepărtate, ar trebui să ofere imagini extrem de luminoase în întuneric și „detalii unice”.

    Pe lângă camera principală cu rezoluție ultra-înaltă, Samsung instalează și o cameră cu teleobiectiv de 48MP, o cameră cu unghi ultra-larg de 12MP și un așa-numit senzor TOF, care determină distanța față de subiectul respectiv și permite o focalizare mai precisă și mai rapidă. Pachetul global este destinat să permită un zoom digital de până la 100x, lucru evidențiat de Samsung în materie de marketing.

    Dacă doriți, puteți avea fotografii făcute cu toate camerele în același timp, după care utilizatorul poate utiliza inteligența artificială (AI) pentru a afișa între 5 și 14 fotografii care au fost selectate pentru „momentul” respectiv. În acest fel, nu trebuie să alegeți cea mai bună fotografie, deoarece camera cu AI face acest lucru.

    Asistența video 8K este acum standard cu seria Galaxy S20. Videoclipurile 8K sunt setate să devină standard în viitor, deoarece Samsung oferă rezoluții video de până la 8K pentru prima dată, cu maximum 30 de cadre pe secundă.

    Samsung Galaxy S20 și Galaxy S20+. Compania Samsung merge cu un pas mai departe în comparație cu modelele anterioare Galaxy S10, Galaxy Note 9 sau Galaxy Note 10. Toată seria Samsung Galaxy S20 are camere de excepție! Cu aceste modele Samsung oferă, printre altele, videoclipuri de 8K, un zoom hibrid de 30x și, de asemenea, suport AI pentru fotografiile făcute. Cu toate acestea, în ceea ce privește zoom-ul, cele două dispozitive cu camerele lor de zoom de 64MP nu pot ține pasul cu modelul „Ultra”, deoarece zoom-ul hibrid este de maximum 30X.

    Atât Galaxy S20 obișnuit, cât și Galaxy S20+ vor fi foarte bune la fotografii, cu imagini clare, cu multe detalii și luminoase chiar în medii cu lumină scăzută. Există, de asemenea, o cameră ultra-largă de 12MP și o cameră principală tot de 12MP, dar cu diafragme diferite, conform WinFuture.

    De altfel, doar Galaxy S20+ are un senzor cu timp de zbor (ToF), ca Galaxy S20 Ultra, pentru mai multe efecte de adâncime. În timp ce „Ultra” dispune de o cameră de 40MP frontal, Galaxy S20 și S20+ au o cameră de „doar” 10MP în orificiul mic de sub partea superioară a afișajului.

    Samsung oferă tuturor modelelor Galaxy S20 un ecran cu o rată de actualizare de 120Hz și, prin urmare, spune că noile ecrane „sunt de două ori mai rapide decât cele aflate pe Galaxy S10”. În același timp, rezoluția este crescută până la 3200×1440 pixeli, indiferent dacă este Galaxy S20 cu 6,2 inch diagonala, Galaxy S20 cu diagonala de 6,7 sau Galaxy S20 Ultra cu uriașa sa diagonală de 6,9 inch.

    Ecranele mari vor oferi o experiență de vizionare incredibilă. Datorită frecvenței mai mari de actualizare, telefoanele ar trebui să ofere avantaje la jocuri și, în plus, un timp de răspuns foarte rapid pentru comenzile tactile.

    Inima noilor modele Samsung Galaxy S20 din Europa este procesorul Exynos 990. Pentru SUA și alte câteva zone, este Snapdragon 865. Memoria principală a modelelor de bază din seria Galaxy S20 este întotdeauna de 8GB de RAM și este crescută la 12GB în modelul 5G. Același lucru este valabil și pentru Galaxy S20+. Galaxy S20 Ultra, care este disponibil doar cu suport 5G, are întotdeauna cel puțin 12GB RAM la bord, dar versiunea de top oferă chiar și 16GB. În toate modelele, este instalată memoria LPPDR5-1X, din producția proprie Samsung, care consumă mai puțină energie, rulează mai repede și atinge rate de transfer mai mari.

    Memoria internă este întotdeauna de cel puțin 128GB. De asemenea, Galaxy S20+ și S20 Ultra sunt oferite cu 512GB de stocare. Memoria internă a tuturor modelelor poate fi extinsă prin MicroSD.

    Bateriile au primit și ele un impuls major. Cel mai ieftin model Galaxy S20 are o baterie de 4.000mAh. Galaxy 20+ primește o baterie de 4.500mAh, în timp ce S20 Ultra are una de 5.000mAh. Cu toate acestea, Samsung include încărcarea rapidă 45W doar pentru cel mai scump model. Bateria lui Ultra poate fi încărcată la 50% în 30 de minute. Celelalte versiuni trebuie să se mulțumească cu un încărcător rapid de 25W. Încărcarea wireless și încărcarea inversă wireless PowerShare sunt disponibile pe toate modelele.

    Toate smartphone-urile au USB-C 3.2, suport Wi-Fi 6, NFC și Bluetooth 5.0 și certificare IP68. În plus, au suport eSIM și opțiunea de a utiliza două carduri SIM fizice. Toate modelele Galaxy S20 au cititor de amprente sub ecran.

    Galaxy S20 este disponibil în culorile gri, albastru deschis și roz. Cu toate acestea, Galaxy S20+ este disponibil doar în gri și albastru. Galaxy S20 Ultra doar în negru și gri. Începând cu 13 martie 2020, toate smartphone-urile Galaxy S20 vor fi disponibile la liber în magazine.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    3 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.