marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Primul Apple iPhone pliabil ar putea fi lansat abia la începutul lui 2027

  de Special Arad | 29 martie 2024, 11:52 AM | IT

  0

  De când Samsung a lansat primele sale telefoane pliabile se tot vorbește și de un telefon pliabil Apple. Samsung va lansa peste câteva luni noile pliabile de generația a șasea – Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6  – și încă se vorbește de viitorul pliabil Apple, care nu mai apare.

  Acum, cele mai noi informații vorbesc despre lansarea primului telefon pliabil Apple abia în 2027!

  Se pare că Apple va lansa primul său iPhone pliabil la începutul anului 2027, relatează postul sud-coreean de știri Alpha Business, potrivit AndroidAuthority. Ultima dată aproximativă pentru lansarea unui smartphone pliabil Apple a fost 2026. Noua dată de lansare este acum începutul anului 2027, o dată cam ciudată pentru Apple. Aceasta ar fi o abatere de la strategia actuală a companiei americane de a lansa dispozitive emblematice în a doua jumătate a anului.

  Producătorii de Android cum ar fi Samsung, Honor, OnePlus sau Motorola oferă telefoane pliabile de ani de zile, dar Apple încă nu lansat un astfel de dispozitiv. Acum, sursa amintită mai sus susține că primul iPhone pliabil s-ar putea lansa puțin mai târziu decât se aștepta inițial. Rivalul Apple pe piața pliabilă, compania Samsung, a lansat în fiecare an începând din 2020 câte două telefoane pliabile, ultimele modele fiind Galaxy Z Flod 5 și Galaxy Z Flip 5.

  “Înțeleg că Apple intenționează să înceapă să vândă iPhone-ul pliabil puțin mai târziu decât se aștepta, după ce a făcut pregătiri amănunțite cu privire la toate aspectele, inclusiv oferta și cererea de afișaj pliabil”, a spus sursa citată.

  Ce înseamnă această dată de lansare pentru un iPhone pliabil? Oricum, această fereastră de lansare ar fi o schimbare majoră pentru Apple. De obicei, compania lansează noi iPhone-uri în a doua jumătate a anului, cu excepția seriei iPhone SE, un model mai ieftin decât seriile sale lansate de obicei toamna.

  Sperăm că Apple va rămâne la o lansare la începutul anului 2027, mai degrabă decât ca dispozitivul să iarăși amânat mai târziu în 2027 sau chiar cu un an. Apple va folosi probabil cel mai recent procesor iPhone pentru primul său pliabil, așa că o altă întârziere ar putea duce la o situație în stil Google Pixel Fold. Adică, un pliabil scump, care a ajuns pe piață doar cu câteva luni înainte de a fi lansate telefoanele emblematice cu cipuri mai noi.

  Acesta nu este singurul dispozitiv pliabil Apple despre care se spune că este în curs de dezvoltare. Se presupune că compania lucrează la un iPad pliabil, precum și la un MacBook pliabil. Niciunul dintre aceste dispozitive nu este așteptat însă în 2025. Deci, fanii Apple care doresc un dispozitiv pliabil în acest an vor trebui să se uite la dispozitivele Samsung, mai ales că noile Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 sunt foarte aproape.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.