sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Reparații la carosabil pe autostrada Arad-Nădlac, pe sensul de ieșire din țară

  de Ioana Costaș | 29 aprilie 2024, 5:11 PM | Știri Arad

  0

  (foto: DRDP Timișoara/Facebook)

  DRDP Timișoara anunță că „astăzi, 29 aprilie, între orele 12:00 – 21:00 pe autostrada A1 km 540 – km 560 Arad – Pecica se execută lucrări de reparații la partea carosabilă. Se circulă pe banda 2. Banda 1 și banda de urgență sunt restricționate până la finalizarea lucrărilor. De asemenea, pe A1 km 527+300 Șagu (AR), sensul spre Nădlac, se execută reparații a dispozitivelor de acoperire a rosturilor. Traficul se desfășoară doar pe banda 2 până la finalizarea lucrărilor. Pe sensul de intrare în țară (Nădlac – Sibiu) nu se execută lucrări de reparații la carosabil în perioada aceasta”

  De asemenea, au loc activități de salubrizare pe toată rețeaua de drumuri naționale din zona de vest, precum și lucrări de întreținere (cosiri, estetică rutieră, vopsiri etc.) „Pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru a ajunge în siguranță la destinații, recomandăm conducătorilor auto să respecte toate regulile de circulație, să nu depășească limitele legale de viteză, să evite depășirile periculoase, să se asigure foarte bine înainte de fiecare manevră și să păstreze în mers o distanță corespunzătoare între autovehicule, pentru a putea frâna în condiții optime. Conduceți în mod responsabil!”, transmit cei de la DRDP Timișoara.

  Citește și: Transporturi agabaritice, duminică seara, inclusiv în județul Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.