„Rupeți cinci minute din timpul vostru…”. Rudele unei persoane decedate din cauza COVID-19 au povestit cu lux de amănunte calvarul prin care au trecut

  de - | 15 octombrie 2020, 2:18 PM | Coronavirus | Social Media

  0

  Rudele unui pacient COVID-19 din Vâlcea, decedat, au publicat pe Facebook o poveste cutremurătoare despre cum acesta a murit cu zile, în chinuri de nedescris.

  Cu un strigăt de disperare începe tragedia unor români îndoliaţi după ce un membru al familiei diagnosticat cu SARS – CoV-2 a murit după zile întregi de cumplită suferinţă în spitalele vâlcene. Aceştia au povestit pe Facebook, cu lux de amănunte, tot ce s-a întâmplat din ziua în care au fost nevoiţi să aştepte ore în şir după o ambulanţă, deşi specificaseră la 112 că pacientul are temperatură 41,6 grade şi până în ziua când l-au găsit la morgă, într-un sac, cu tot cu perfuzii şi tubul de oxigen.

  Purtati masca sa nu ajungeti la spital. Este un strigat de disperare… o sa va povestesc ce am patit in speranta ca…

  Posted by Petrescu Jeni Elena on Wednesday, October 14, 2020

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.