Arădenii sunt invitați să cânte pentru animale

  de Special Arad | 21 martie 2022, 1:45 PM | Știri Arad

  0

  Asociația „Iubiții animalele și natura” vă invită la un eveniment caritabil de strângere de fonduri pentru susținerea animalelor abandonate aflate în grija celor de la asociație, în data de 26 martie, de la ora 16:00, la Pontonul Tenis Profi.

  „Toată lumea este binevenită pentru o după-amiază muzicală plăcută de primăvară. Să cântăm împreună cântece cunoscute, populare și pe lângă consumul de câteva gustări gustoase, să ajutăm animalele părăsite!”, transmit reprezentanții asociației.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.