duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un medicament experimental anti-Covid elimină rapid virusul, spun producătorii japonezi

  de - | 24 aprilie 2022, 5:54 PM | Coronavirus | Internaţional | Sănătate

  0

  (foto: shionogi.com)

  Un tratament experimental de la Shionogi & Co. Ltd a arătat eliminarea rapidă a virusului care provoacă COVID-19, potrivit unor noi date, a declarat duminică producătorul de medicamente japonez, citat de agenția de presă Reuters.

  Pilula, denumită deocamdată S-217622, ​​„a demonstrat eliminarea rapidă a virusului infecțios SARS-CoV-2”, a spus Shionogi într-o declarație, citând rezultatele de fază 2b din studiul clinic de fază II/III al medicamentului.

  Compania are aspirații globale pentru pilula antivirală, tratamentul fiind în prezent evaluată de autoritățile de reglementare japoneze.

  Descoperirile științifice publicate duminică au arătat, de asemenea, că „nu a existat nicio diferență semnificativă în scorul total de 12 simptome COVID-19 între brațele de tratament”, deși medicamentul a arătat o îmbunătățire a unui scor compus de cinci simptome „respiratorii și febrile”, a spus Shionogi.

  Producătorul de medicamente a declarat în martie că va lansa un studiu de fază III la nivel mondial pentru medicament cu sprijinul guvernului SUA, iar directorul executiv Isao Teshirogi a spus că producția ar putea ajunge la 10 milioane de doze pe an.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.