Crește numărul spitalizărilor din cauza Covid-19 la Arad. Spitalul a suplimentat numărul paturilor

  arhivă (foto: Mihai Todoca)

  În contextul creșterii numărului de pacienți confirmați cu virusul SARS-CoV-2, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a suplimentat cu 23 numărul de paturi în regim COVID-19, anunță purtătoarea de cuvânt a spitalului, Simina Roz.

  68 de pacienți diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2 sunt internați la această oră în secțiile COVID-19 din Arad, aflăm din comunicatul spitalului.

  „Dintre aceștia, nouă necesită terapie intensivă. Astăzi am hotărât să alocăm încă o secție, cu 23 de paturi, din clădirea din strada Stephan Ludwig Roth în regim COVID-19. De asemenea, deocamdată pacienții cu infecție SARS CoV-2 care se prezintă de urgență la spital sunt investigați în Unitatea Primire Urgențe, într-o zona special amenajată cu circuite separate, pentru a nu întra în contact cu pacienții cu alte afecțiuni medicale”, a declarat dr. Cătălin Hreniuc, directorul medical al SCJU Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.