sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Crește numărul spitalizărilor din cauza Covid-19 la Arad. Spitalul a suplimentat numărul paturilor

  arhivă (foto: Mihai Todoca)

  În contextul creșterii numărului de pacienți confirmați cu virusul SARS-CoV-2, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a suplimentat cu 23 numărul de paturi în regim COVID-19, anunță purtătoarea de cuvânt a spitalului, Simina Roz.

  68 de pacienți diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2 sunt internați la această oră în secțiile COVID-19 din Arad, aflăm din comunicatul spitalului.

  „Dintre aceștia, nouă necesită terapie intensivă. Astăzi am hotărât să alocăm încă o secție, cu 23 de paturi, din clădirea din strada Stephan Ludwig Roth în regim COVID-19. De asemenea, deocamdată pacienții cu infecție SARS CoV-2 care se prezintă de urgență la spital sunt investigați în Unitatea Primire Urgențe, într-o zona special amenajată cu circuite separate, pentru a nu întra în contact cu pacienții cu alte afecțiuni medicale”, a declarat dr. Cătălin Hreniuc, directorul medical al SCJU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.