miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Virusul COVID nu a dispărut complet nici în Arad. Încă mai sunt cazuri, dar nesemnificative

  de Special Arad | 28 iunie 2022, 5:44 PM | Coronavirus | Sănătate | Știri Arad

  0

  Prefectura județului Arad monitorizează în continuare evoluția cazurilor Covid-19 în județul Arad, chiar dacă nu mai suntem în stare de alertă din 9 martie și rapoartele zilnice nu au mai fost date publicității în ultima perioadă.

  În această dimineață, conform raportării Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, la nivelul județului au fost înregistrate 18 noi infectări în ultimele 24 de ore și opt vindecări.

  În schimb, nu s-a înregistrat niciun deces cauzat de infectarea cu virusul Covid-19 (corelate, de obicei, cu alte afecțiuni existente sau vârste înaintate), dar rămâne statistica cu 1863 de persoane decedate de la începutul pandemiei până astăzi și 67.343 – număr total de persoane vindecate de la începutul pandemiei până astăzi, în județul Arad.

  În prezent, numărul total al cazurilor active este 67, dintre care opt persoane sunt internate în spital.

  Potrivit worldometers.info, cele mai multe cazuri Covid-19 sunt înregistrate, în prezent, în Statele Unite ale Americii, Germania, Taiwan, Vietnam și Franța (peste un milion de cazuri active), în Taiwan fiind raportate peste 100 decese.

  covid total cases now

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.