marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  E prăpăd la Suceava! 13 decese raportate în această seară, toate la spitalul din Suceava

  de Lucian Dănilă | 30 martie 2020, 10:37 PM | Coronavirus

  0

  În această seară au fost raportate nu mai puțin de 13 decese din cauza virusului COVID-19. Toate cele 13 cazuri de deces s-au înregistrat la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

  Astfel, în România s-au înregistrat până acum 65 de decese din cauza coronavirus. Dacă urmăriți comunicatul venit din partea GCS, se poate vedea că decesele s-au înregistrat în perioada 22 martie – 29 martie, deci unii dintre ei cu mai bine de o săptămână în urmă, dar cel mai probabil acum au fost raportate rezultatele testelor…

  Vedeți mai jos comunicatul:

  „Informare de presă

  Deces 53 -65

  Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul corinavirus.

  Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgență Suceava, in mai multe sectii, după cum urmează, nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie.

  Decesele au fost înregistrate în perioada 22- 29 martie 2020.

  Data confirmării rezultatelor pozitive  către INSP este 30 martie 2020”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.