sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Contestația lui Orban s-a soluționat: mai are o șansă să-și arate mușchii sau să se facă de râs, din nou

  de Tomck@t | 30 martie 2022, 7:06 PM | Administraţie | Topic special

  2

  Comisia de soluționare a contestațiilor, adică viceprimarul Ilie Cheșa, Dragoș Dimitriu (managerul Filarmonicii Brașov) și Cristian Lupeș (managerul Filarmonicii de Stat Sibiu), a soluționat și a admis fără comentarii suplimentare (vezi aici) contestația managerului Filarmonicii Arad, Doru Orban, ceea ce poate însemna ca întreaga procedură, întreaga evaluare – prin care a luat nota 5,78 – să fie reluată. 

  Așa cum am anunțat ieri, Doru Orban, cu susținerea înfocată a șefei CMCA, Daniela Pădurean-Andreica, se ține cu toți dinții de funcția de director, nefiind impresionat de nota rușinos de mică, prin care ar fi trebuit deja să i se desfacă contractul de management, așa cum nu a fost impresionat nici anul trecut, când a trecut de evaluare cu cea mai mică notă obținută vreodată de un director de instituție la Arad, cu 7,61.

  Ceea ce urmează rămâne la latitudinea Consiliului Local Municipal, cel mai probabil prin supunerea la vot a unei Hotărâri CLM în acest sens.

  Nu se știe, deocamdată, dacă:

  •  se va alcătui o nouă comisie de evaluare sau va veni din nou comisia care a „desființat” deja raportul de management pe anul 2021 al lui Orban.

  •  în cazul în care se va alcătui o nouă comisie, vor veni să-l evalueze pe Orban „prietenii săi de nădejde”, precum anul trecut sau va fi o evaluare obiectivă, luând în calcul atât părțile pozitive din raportul de management, cât și părțile negative. Lista, la cea din urmă, nefiind deloc scurtă și neglijabilă.

  Citește și:

  •  Tocătorul de bani publici (investigație Special Arad)

  •  Directorul de instituție, afacerile cu banii Primăriei Arad și parandărătul. Cum se scurg zeci de mii de euro, anual, din pușculița publică în cea privată (investigație Special Arad)

  •  Interviu cu pereții, în loc de Doru Orban – managerul „inexistent” al Filarmonicii, „agitatorul” din umbră și „Yesman”-ul Primăriei

  •  Artiștii Filarmonicii Arad sunt amenințați cu un proces în instanță dacă mai promovează instituția separat

  •  Supărați că primarului Bibarț i „se suflă-n corn” de către manager, angajații Filarmonicii fac precizări publice

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Trebuie multa lămâie ca să suporți astfel de știri.
   Uitati-va pe aradculture să vedeți marile evenimente culturale din perioada următoare și pe site-ul cmca.ro să vedeți
   extraordinarele evenimente păstorite de ‘nașa’ culturii arădene , inegalabila Andreica. Făina 000.
   In schimb să vedeți avalanșă de ‘evenimente’ în aprilie/mai 2024 înainte de alegerile locale. 10 pe zi. 50 pe săptămână.
   Să trăiască Open Air și Picnic Festival că are nașa bani pentru ele. Și este fixată la post pe viață, ca Isărescu.
   Iar Filarmonica mai bine să o desființeze și să facă Palatul Cultural sală de nunți să fie și acolo ceva pe placul lui Orban.
   Arad.

   +4 voturi
   +1
   -1
  2. Chiar nu înțelegeți că trăim într-un oraș captiv (putem extinde: un județ, o țară, poate chiar o lume), în care se face doar ce dictează un grup mic de „supraoameni”, ceilalți fiind doar unelte, figuranți sau oi de muls/tuns? Orban și Andreica sunt doar unelte, nu decidenți.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.