Tudor Chirilă (42 de ani) a oferit o serie de declaraţii pentru „Adevărul“, imediat după terminarea finalei show-ului „Vocea României“, arătând ce muncă s-a depus pentru succesul Teodorei Buciu, dar şi cum crede că va arăta viitorul tinerei artiste. Teodora Buciu este câştigătoarea celui de-al şaselea sezon al show-ului Vocea României, titlu obţinut datorită voturilor telespectatorilor, pe care i-a convins cu cele trei momente din finală că merită râvnitul trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

Astfel, Tudor Chirilă reuşeşte pentru a treia oară la rând să iasă învingător, artistul câştigând alături de concurenţii săi fiecare ediţie de când a fost cooptat în juriul Vocea României.

Teodora Baciu este elevă a Liceului Tonitza din Bucureşti, studiază pianul de la vârsta de 4 ani, cântă la chitară şi urmează cursuri de actorie, unul dintre marile sale visuri fiind să studieze la Londra unde exista una dintre cele mai bune şcoli de musical din lume. „Dacă aş fi arogant aş spune că este o rutină, dar nu este o rutină, a fost cel mai greu sezon pentru mine. În primul rând pentru că m-am ataşat emoţional foarte tare de aceşti ultimi doi concurenţi, Robert şi Teodora, şi mie nu îmi place să mă ataşez emoţional decât de oameni foarte apropiaţi. Probabil că ei mi-au devenit apropiaţi şi de-aia m-am ataşat de ei. Dacă ar fi pierdut aş fi suferit organic, fizic cumva. Consider că publicul de acasă, cel care votează, nu trebuie subestimat. Cred că dacă vrei să faci orice în viaţă, dacă vrei să faci orice fel de antreprenoriat, şi să antrenezi la «Vocea României» e un fel de antreprenoriat, trebuie să te ocupi personal şi să te implici. Am învăţat asta de la unul din cei mai mari antreprenori ai lumii, care se numeşte Steve Jobs, şi care stătea să caute printre 2.000 de nuanţe de bej culoarea potrivită pentru ultimul model de laptop pe care îl lansa. Cred că e vorba de a fi acolo şi de a te implica, de a-ţi asuma nişte decizii, şi de a înţelege, de a petrece timp cu concurenţii tăi ca să înţelegi ce pot cânta. Este foarte important să înţelegi ce pot cânta atât fizic, vocal, cât şi psihic.  Cu Teodora a fost cu atât mai greu cu cât la 17 ani, fără experienţă de viaţă,  a cântat nişte cântece de tip «Bang, bang», de la Nancy Sinatra, Radiohead, cu «Creep», toate cu poveşti pe care experienţa ei de viaţă prea mică nu avea cum să i le furnizeze. Cu Teodora a fost mereu un workshop de actorie” a declarat Chirilă pentru ziarul „Adevărul”.

Mai multe AICI.

Special Arad, 17 decembrie 2016, 9:36 AM