Principesa Margareta urmează să fie audiată de Poliţia din Elveţia, informează România TV. Asta după ce Alteţa Sa Regală a semnat plângerea penală împotriva lui Nicolae.

Poliţia elveţiană va audia mai multe persoane, potrivit avocatului fostului principe Nicolae. În primul rând, va fi audiată Principesa Margareta, deoarece ea este cea care a semnat plângerea penală împotriva lui Nicolae. Audierile vor continua şi cu martori şi puţine persoane vătămate care se aflau în interiorul clădirii în momentul scandalului.

Nicolae este acuzat de Casa Regală de tentativă de violare de domiciliu după ce ar fi încercat să forteze intrarea în reşedinţa Majestăţii Sale.

Între timp apar informaţii contradictorii despre starea de sănătate a Regelui Mihai. Ultimul comunicat al Casei Regale susţine că starea sa de sănătate este gravă şi un consilier al Majestăţii Sale spunea pentru presa străină că regele îşi trăieşte ultimele clipe, zile. Sunt însă şi voci care susţin că Majestatea Sa se simte mai bine, că este conştient şi comunică.

Special Arad, 12 noiembrie 2017, 10:24 AM