marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Principesa Sofia a României, cea de-a patra fiică a Regelui Mihai, a fost implicată într-un accident rutier

  de - | 16 mai 2023, 12:11 PM | Naţional

  0

  (foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov)

  Luni, 15 mai, pe DN1 București-Ploiești, în zona localității Corbeanca, județul Ilfov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule. La volanul unuia dintre autoturisme se afla Principesa Sofia a României, cea de-a patra fiică a regelui Mihai și a reginei Ana, scrie Antena 3 CNN.

  Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că pe DN1 București-Ploiești, în zona localității Corbeanca, județul Ilfov, „a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, în urma căruia o persoană acuză dureri, urmând să fie evaluată medical”, conform Antena 3 CNN.

  Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ și niciunul dintre șoferi nu a vrut să meargă la spital.

  Principesa Sofia a României se îndrepta spre București, iar aceasta ar fi suferit un atac de panică în urma șocului.

  Traficul a fost blocat parțial timp de aproape o oră.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.